انواع الکل طبی – خوراکی


فروش الکل خرما طبی

الکل خرما

الکل خرما طبی در ایران بدلیل وجود منابع سرشار خرما به راحتی تولید می شود و تقاضای زیادی توسط پزشکان دارد، زیرا سبب می شود بهترین الکل های طبی را در مطبشان داشته باشند.
آیا می دانستید که الکل های طبی و صنعتی برای مصارف بهداشتی و پزشکی بسیار مفید بوده و انواع الکل ها برای ضد عفونی زخم های بدن مورد استفاده قرار می گیرند ولی اصلا مصرف خوراکی ندارند.

آیا میدانستید از محصولات عمده کشارزی ایـران خرما بوده و حـدود ۶۰ درصـد وزن خـشک این محصول را قنـد تشکیل می دهد. بیشترین مناطق کشت خرما در ایـران اسـتانهای خوزسـتان، بوشهر، هرمزگـان، سیستان بلوچستان، کرمان و فارس هستند. بدلیل نامرغوب بودن حدود ۳۰ درصد خرمای تولید شده در کـشور مـستقیماً جـذب بـازار مـصرف نمـی شـود و مـی بایـست در واحدهای دانش بنیان صنایع تبدیلی و فرآوری به فرآورده های با ارزش تبدیل شود . این تولیدات بـه دو بخش تخمیری و غیر تخمیری طبقه بندی می شـوند . از آنجاکـه خرمـا حـاوی درصـد زیادی قند است لذا به عنوان منبع کربنی در فرایندهای تخمیری بکار گرفته می شود. یکـی از فرآورده های تخمیری خرما همان اتانول یا الکل است: تخمیر الکلی مواد قندی یک فرایند بیوشیمیایی است که توسط مخمر ساکاروسیس سـروزیه انجام می گیرد. برای تولید اتانول از خرما ابتدا لازم است که عصاره گیری از آن صورت گیرد، تا قنـد از خرما استخراج گردد. میزان قند استحصال شده در فرایند عصاره گیـری بـه پارامترهای متعددی مانند پیوسته یا مداوم بودن سیستم، یک یا دو مرحله ای بودن، زمـان، دمـا و
غیره بستگی دارد.

الکل خرما در صورتی که درصد خلوص آن بیش از ۸۰ %حجمی باشد با موافقت وزارت بازرگانی پس از کـسبنظر وزارت بهداشت درمان وآموزش پزشکی جهت واردات مجاز می باشد.

انواع کاربردهای الکل خرما

در حال حاضر از میان الکل ها، الکل طبی دارای بیشترین مصرف در کشور می باشد. این الکل با خلوصیت ۹۶ یـا ۷۰ درصد تولید شده و در اختیار مشتریان قرار میگیرد.
ذیلاً موارد مصرف عمده آن آورده شده است.
۱٫ تولید سرکه
سرکه ماده ای است که از تخمیر اسیدی الکل تولید می گردد. سرکه دارای مصارف خوبی در صـنایع غذایی و مصارف خانگی است .

۲٫ مصرف طبی
از الکل خرما در صنایع پزشکی و بیمارستان جهت مصارف ضدعفونی به وفور استفاده می شود. هم چنین در داروسازی از این ماده به عنوان حلال استفاده می کنند.

۳٫ تولید مشروبات الکلی
در کشورهای غیر اسلامی از این محصول جهت تولید مشروبات الکلی از این ماده استفاده می کنند. در ایران این محصول از طریق وزارت بهداشت به شدت کنترل شده و شرکتهای تولیدی الکل مکلف هستند که نوعی ماده تلخ کننده به آن اضافه کنند تا از عرضه خوراکی آن جلوگیری به عمل آورند.

۴٫ مصارف صنعتی:

این محصول در صنایع ارایشی و چاپ و هم چنین صنعت رنگ و رزین به عنوان حلال مورد استفاده قرار می گیرد. بیشترین مصرف این ماده در صنعت به عنوان سوخت می باشد.

انجمن تولیدکنندگان اتانول ایران، اتانول طبی (۹۶% و ۷۰%)، اتانول صنعتی (۹۵%)، اتانول مطلق و اتانول سوختی با کیفیت بالا و قابل رقابت با بازارهای داخلی و بین المللی عرضه می کند.

 

قیمت فروش الکل گندم

اتانول یا اتیلیک الکل با فرمول شیمیایی CH3 CH2 OH بودو و انواع آن بستگی به میزان آب ، روش تهیه و استفاده نهایی گریدهای مختلفی از اتانول در بازار موجود است. اتانول ۹۹ درصد یا همان الکل آزمایشگاهی به طور گسترده در صنایع دارویی و پزشکی و آزمایشگاهاا  به عنوان حلال ، نگهدارنده ، ضدعفونی کننده و در ادکلن ها بکار گرفته می شود . الکل گندم جز مهمی از نوشیدنی های الکلی است که از تخمیر کربوهیدرات های قابل تخمیر گندم حاصل می شود . اگر قرار باشد  الکل برای مصارف غیر خوراکی استفاده شود ، به آن مواد تلخ کننده مثل متانول ، پیریدین ، فرمالدهید یا sublimate اضافه می کنند. از الکل گندم در صنایع بیشتر به عنوان حلال بکار گرفته می شود . هم چنین الکل صنعتی گندم جهت ساخت تعدادی از موادهای شیمیایی و نیز در برخی کشورها مانند برزیل به عنوان سوخت استفاده می شود .

در سالهای پیشین الکل گندم سه بار تقطیر شده که فقط مصرف خوراکی داشته و هیچ مصرف داروخانه ای هم ندارد به بازار ایران آمده است .  جالب اینجاست که هیچ داروخانه‌ای نیز نمی تواند ادعا کند که مصرف دارویی برای این الکل ها قائل است چرا که درصد دوز مناسبی در این الکل ها برای مصرف دارویی نیست.  امروزه شرکتهای پخش به راحتی این محصولات را در سطح شهر بین سوپرمارکتها عرضه می کنند. و مشتریان پرپا قرصی هم پیدا کرده است.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر به کانال تلگرام انجمن مراجعه کنید.

الکل سفید خوراکی

الکل سفید یا همان الکل اتیلیک نوعی ماده ضدعفونی کننده بوده که در داروخانه ها و اخیرا در سوپر مارکتها به فروش می رود. اما امروزه جوانان از این ماده به عنوان خوراکی استفاده می کنند و با وجود داشتن ماده تلخ باز هم به مصرف آن ادامه می دهند. اما آیا می دانید الکل سفید با بدن شما چه می کند؟ آیا بدنتان را ضدعفونی می کند یا منجر به مرگتان می شود؟ جهت دریافت اطلاعات در این باره با ما در تماس باشید.
به گزارش خبرنگاران شبکه خبر با توجه به اینکه اداره بهداشت کارخانه‌داران را الزام کرده که نوعی ماده ی تلخ‌کننده به نام تیتانیوم بنزوات به الکل سفید تولیدی خود اضافه کرده تا شاید از مصرف خوراکی آن جلوگیری شود اما گزارش‌های رسمی متاسفانه بیان می کنند که بعضی افراد کماکان از الکل طبی و فرآوری شده با تیتانیوم بنزوات که در داروخانه‌ها توزیع می‌شود بعنوان مشروبات الکلی استفاده می‌کنند.

در ایران، الکل سفید یا همان الکل اتیلیک تحت نظارت و بر اساس ضوابط و استانداردهای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران تولید و به بازار مصرف توزیع می شود. الکل اتیلیک مصنوعی برای بعضی مصارف مشخص صنایع غذایی، دارویی و آرایشی-بهداشتی توصیه نمی گردد.

همه ی انواع الکل هایی که در بازار موجود است دارای هیدروکسیل هستند که تنوع در ساختار انها میتواند بر سرعت واکنش الکل و حتی در مواردی بر نوع واکنشهای آن تاثیر بگذارد تنها نکته ی قابل توجه در مورد تفاوت الکلها و فنلها اینست که ترکیباتی که در آنها هیدروکسیل مستقیم به یک حلقه ی آروماتیک متصل است الکل نیستند بلکه به این ترکیبات فنل گفته میشود این  تفاوت فاحشی  بین فنل ها و الکلها است.

انواع الکل طبی – خوراکی

آیا با ساختار مولکولی الکل و انواع الکل آشنایی دارید؟ آیا می دانید در شیمی به هر ترکیب شیمیایی که یک گروه هیدروکسیل متصل به کربن یک آلکیل داشته باشد الکل می گویند؟  آیا می دانستید الکل ها با توجه به نوع کربن در سه دسته طبقه بندی می شوند؟ آیا می دانید ساده ‏ترین الکل‏ها، الکل متیلیک بوده که مبنای الکل‏ های تک ظرفیتی مى ‏باشد.

انواع الکل ها:

  1. الکل اتیلیک : در حالت کلی، هنگامی که نام الکل به تنهایی به کار می‌رود، منظور همان الکل اتیلیک است. الکل اتیلیک مایعی بی‌رنگ و فرار وبا بویی بسیار تند است که از تخمیر انواع شکر به دست می‌آید. همچنین گاه به هر گونه نوشیدنی که الکل داشته‌باشد، الکل می‌گویند. هزاران سال است که معمولاً الکل به عنوان یکی از عامل‌های اعتیادآور به‌شمار می‌آید. بیشنرین کاربرد این محصول در صنایع تولید عطر و ادکلن می باشد. هم چنین در صنعت پزشکی نیز مورد استفاده قرار می گیرد.
  2.  الکل متیلیک: الکل متیلیک از تقطیر چوب به دست مى ‏آید و ازاین رو به آن عرق چوب نیز مى ‏گویند. این ماده مایعی کرم یای زرد رنگ‏ که در ۶۷ درجه سانتی گراد به جوش می آید، با شعله کمی آبی رنگ‏ مى ‏سوزد و چون با آب مخلوط گردد، حجم آن تقلیل یافته و حرارت تولید مى ‏کند. این محصول در صنایع رنگرزی کاربردهای بسیاری دارد.
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.