قیمت الکل جهان خرما

قیمت الکل جهان خرما

معرفی شرکت جهان خرما

مجموعه شرکتهای تعاونی تولید جهان خرما فعالیت خود را از سال ۱۳۷۳ در راستای تولید الکل اتانول طبی ۹۶ و ۷۰ درجه و اتانول صنعتی آغاز کرده است. این شرکت طی سالهای گذشته موفق به تولید الکل طبی و صنعتی ٬ انواع سرکه سفید٬ سرکه قرمز ٬ سرکه خرما٬ مایع ضد عفونی کننده دست شده است.  شرکت تعاونی تولیدی جهان خرما آماده همکاری های لازم با توزیع کنندگان محصولات دارویی، یهداشتی و همچنین شرکتهای پخش مواد غذایی در سراسر کشور می باشد. این شرکت آمادگی پذیرش نمایندگی در تمامی استانهای کشور را دارد و همکاری با صادرکنندگان محصولات این شرکت جهت کشورهای همسایه را در برنامه خود قرار داده است.
در حال حاضر از میان الکل ها، الکل خرما دارای بیشترین مصرف در کشور می باشد. این الکل با خلوصیت ۹۶ یـا ۷۰ درصد تولید شده و در اختیار مشتریان که اغلب صنایه بهداشتی و داروسازی هستند قرار می گیرد. از الکل خرما در صنایع پزشکی و بیمارستان جهت مصارف ضدعفونی به وفور استفاده می شود. هم چنین در داروسازی از این ماده به عنوان حلال استفاده می کنند. این محصول در صنایع ارایشی و چاپ و هم چنین صنعت رنگ و رزین به عنوان حلال مورد استفاده قرار می گیرد. بیشترین مصرف این ماده در صنعت به عنوان سوخت می باشد.

قیمت اتانول نیشکر ۵بار تقطیره

اتانول نیشکر

مراحل تولید اتانول نیشکر

اتانول می تواند از بسیاری از محصولات حاوی شکر مانند نیشکر و چغندر ساخته شده باشد. محتوای اتانول در درجه اول با مقدار قند محصولات مشخص خواهد شد. مخمر که به قند نیشکر اضافه می شود قند را به اتانول تبدیل می کند. محصول حاصل از آن به عنوان الکل شناخته می شود، هرچند عطر و طعم دیگر از اتیلن نخواهد داشت.

در ایران، اتانول از موادی مانند نیشکر، نشاسته و چغندرقند تولید می شود.
مراحل تولید اتانول نیشکر به شرح زیر است:
۱٫ فرزکاری، به عنوان مثال خرد کردن مکانیکی نیشکر، برای آزاد کردن اجزای نشاسته
۲٫ گرمایش و اضافه کردن آب و آنزیم ها برای تبدیل به قند fermentable
۳٫ تخمیر مخلوط با استفاده از مخمر، در نتیجه شکر به بیوتکنول و CO2 تبدیل می شود
۴٫ تقطیر و اصلاح، یعنی غلظت و تمیز کردن اتانول تولید شده توسط تقطیر
۵٫ خشک کردن (کم آبی) بیوتکنول
برای درک تولید اتانول، ابتدا در مورد آنزیم ها و نقش آنها در شکستن سلولز و نشاسته به گلوکز، به طوری که تخمیر می تواند رخ دهد باید اطلاعاتی داشته باشیم. آنزیم ها مرحله اول هستند اما چندین مرحله برای تولید اتانول وجود دارد.

مراحل عمومی تولید اتانول

ابتدا نیشکر به وسیله کامیون یا راه آهن به کارخانه اتانول تحویل داده می شود و در انبارهای ذخیره شده قرار داده شده و برای تامین گیاه برای ۷-۱۰ روز نگهداری شود.  در ابتدای فرآیند تولید، نیشکر ها توسط غلتک هایی خرد شده و برای تخمیر آماده می شود. نیشکرها مخلوط با آب فرآوری شده و آنزیم آلفا آمیلاز اضافه می شود. برای تخلیه ویسکوزیته به مدت ۳۰-۴۵ دقیقه به مدت ۱۸۰-۹۰ درجه فارنهایت گرم می شود. این دوغاب از طریق فرایندهای مایع سازی اولیه و ثانویه به منظور تخریب نشاسته به دگزامتین زنجیره کوتاه می رود. گلوکومیلاز به عنوان مخلوط به مخزن تخمیر تلقی می شود. هنگامی که داخل مخازن تخمیر قرار می گیرد، مخلوط به عنوان مخلوط اشاره می شود. آنزیم گلوکوآمیلاز باعث انقباض دکسترین برای تشکیل قندهای ساده می شود. مخمر برای تبدیل قند به اتانول و دی اکسید کربن اضافه شده است. پس از آن مجددا ۵۰ تا ۶۰ ساعت تخمیر می شود و منجر به مخلوطی حاوی ۱۵ درصد اتانول و همچنین جامدات از دانه و افزودن مخمر می شود. مخلوط تخمیر شده به یک سیستم تقطیر چند ستون که در آن حرارت اضافی اضافه می شود، پمپ می شود. تا زمانی که جریان محصول آماده است تا ستون تقطیر را ترک کند، حاوی ۹۵٪ اتانول به حجم (۱۹۰ برابر) است. اتانول ۱۹۰ باقی مانده حاوی حدود ۵٪ آب است. از طریق یک غربال مولکولی عبور می کند تا آب باقی مانده از اتانول را بر اساس اندازه های مختلف مولکول جدا کند. این مرحله، اتانول بی آب (بدون آب) ۲۰۰ برابر را تولید می کند. قبل از اتانول به تانک های ذخیره شده ارسال می شود، مقدار کمی از denaturant اضافه می شود، و آن را برای مصرف انسان مناسب نیست. بیشتر تانک های ذخیره سازی گیاهان اتانول به اندازه کافی برای ذخیره سازی ظرفیت تولید ۷ تا ۱۰ روز ذخیره می شوند.

 

 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.